Wednesday, May 11, 2016

NEW IN COLORS 2016-2018
Wat zijn de nieuwe kleuren toch mooi! 


Just sitting here thinking of you. 

Nieuwe stempelset "Sitting here" van Stampin' Up! (vanaf 1 juni a.s. te bestellen).Tip: 1x met de stempel het stempelkussen met inkt gebruiken en nogmaals stempelen (zonder opnieuw inkt te gebruiken) voor een lichtere tint. 

Niet alleen voor het stempelen, maar ook voor het inkleuren van stempelafdrukjes met de aqua painter en blender pen zijn de ink pads van Stampin' Up! zeer geschikt en het is zo leuk om te doen! De bolletjes "Catona" garen heb ik gekocht bij Studio Sier in Dinxperlo.


Wil je meer weten over de Stampin' Up! producten of deelnemen aan een workshop (o.a. het inkleuren van stempelafdrukjes)? Stuur dan een berichtje naar: laura9565@hotmail.nl 

Op zaterdag 28 mei 2016 van 10:00-16:00 uur geef ik doorlopend workshops inkleurtechnieken met de producten van Stampin' Up! tijdens de Hobbydag voor het Oosten in Didam.  Op deze dag worden meerdere workshops gegeven. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Laat het me dan weten via bovengenoemd mailadres.


Een hele fijne dag!

Hugs, Laura 1 comment:

  1. De nieuwe kleuren zijn echt prachtig, en lekker zoet. Je hebt er een leuk kaartje mee gemaakt. De schommelbank, met het hondje en bijpassende tekst maken bij mij behoorlijk wat emotie los.

    -xies- Renate.

    ReplyDelete