Saturday, June 14, 2014

14 juni 2014: Stampin’ Up! Dutch Regional Event in Houten


Today is the day! Vanmorgen al vroeg richting Houten vertrokken voor het Stampin’ Up! Dutch Regional Event! Yeahhhh! 

Het was echt helemaal geweldig! Volop genoten, de nieuwste stempels uitgeprobeerd en genoeg inspiratie en leuke ideetjes opgedaan! Mijn conclusie: Ik heb gewoon ALLES nodig uit de nieuwe Stampin’ Up! catalogus, ik kan er ook niets aan doen lol! Zo leuk al die collega-demonstrators te ontmoeten en bij elkaar te zien en wat zijn het er veel he? De leuke groepsfoto is gemaakt door Stampin’ Up! en staat ook op de nieuwe Facebook site: 

https://www.facebook.com/stampinupNL 


Het was weer super gezellig samen met Jolanda van Egmond! Bedankt dat ik je tafelmaatje weer mocht zijn! Bedankt voor het super leuke koffertje! 


Dit keer eindelijk Sonja ontmoet, zo leuk! Bedankt voor het leuke swap-kadootje! En ook Helene den Breejen eindelijk in het echt gezien. Ook bedankt dat we nog even swap-kadootjes konden uitwisselen!


Dit was mijn lunch vandaag in het Van der Valk Hotel in Houten ... hierna volgden nog een paar gangen naar het lunchbuffet! Een aanrader! 


Afgelopen week en ook gisteren (ja, zelfs tijdens de fantastische WK-voetbalwedstrijd Nederland-Spanje met als eindstand 5-1!) nog druk bezig geweest voor de swap. 50 stuks in totaal gemaakt en nog was het te weinig! Er waren wel 160 Stampin’ Up! demonstrators naar Houten gekomen!  
... hoe geweldig is dit: 
Een hele fijne avond allemaal en geniet van de rest van het weekend! 

Hugs, Laura 
4 comments:

 1. Allemachtig wat een grote groep SU-dames! Dat worden weer heel wat superrr workshops nu jullie sprankelen van de nieuwe ideetjes en goodies!!!

  xx Irene

  ReplyDelete
 2. Wat leuk zo'n dag, en ik benieuwd wat voor je moois jij ons straks laat zien met de nieuwe spullen

  Groetjes Hermien

  ReplyDelete
 3. wauw Laura wat ziet het allemaal gezellig en mooi uit!!
  je hebt vast weer wat nieuwe ideeën opgedaan..
  liefs Gerrie

  ReplyDelete
 4. Hoi Laura, wat ontzettend leuk dat ik je eindelijk eens ontmoet heb!! bedankt voor je mooie swap en het korte gesprek. Ik hoop je op een volgend event wat langer te spreken, misschien ga je zelfs naar Brussel? Dan kunnen we een kop koffie of thee erbij pakken. Want voor m'n gevoel heb ik je zoveel te vertellen na al die jaren hyves en fb ;-)

  Fijn weekend,
  Hugs Helene

  ReplyDelete