Tuesday, January 30, 2018

CREATIVE WORLD 2018/PAPER WORLD 2018 IN FRANKFURT, GERMANY


FRANKFURT, GERMANY


CREATIVE WORLD 2018
PAPER WORLD 2018
- 27 t/m 30 januari -

4 dagen mochten Celine en ik erbij zijn, dankzij PAPICOLOR


Vandaag, dag 4: Carla Kamphuis was ook in Frankfurt! Nog heel even wachten tot 6 februari a.s. dan is haar nieuwe boek te bestellen! Wij mochten er op de PAPICOLOR stand al wel even in kijken ... zooooooo mooi allemaal! En goed opletten, want er komen nog meer nieuwe producten van Carla aan ... Celine en ik zijn helemaal HAPPY met de nieuwe kleuren van de Ecoline Brush Pens ... 


... en de nieuwe Pigma Micron PN! (Sakura) Helemaal perfect voor o.a. voor Bullet Journaling! En hebben jullie de nieuwe Ecoline inktpotjes al gezien? Zo handig met een pipetje! Bullet Journal: A5 notebook "Mijn Letter Journal" (Karlijn van de Wier)


 Dit is de stand van PAPICOLOR & ENVELOPRINT op de beurs in Frankfurt:


SUPER MOOI deze paper bags! Zowel blanco als voorbedrukt - naar het design van Carla Kamphuis - in 3 formaten, te bestellen via https://www.papicolor.com/  Klik op de link om de video te bekijken, gemaakt door Karin Joan: 


Dag 1: Karin Joan kwam ook naar de PAPICOLOR stand ...


... en ook Martine Boere van Studio Suikerzoet! Martine is hier in gesprek met Frouke. 


Dag 3: En dan komt er ineens een artist van Royal Talens bij de PAPICOLOR stand en begint zo maar even aan een nieuw kunstwerk! Zijn naam is Antonio Valiente Medina.Dit is de stand van ROYAL TALENS:
(op de voorgrond de allernieuwste sets van de Ecoline Brush Pens! Er zitten ook pastelkleuren zitten bij! Hoe leuk is dat?)


Mustayaki, Manga artist, Royal Talens:Er is zoveel te zien! 


Nog steeds aan het nagenieten van deze fantastische tijd! We hebben de afgelopen dagen zo veel leuke mensen ontmoet en zoveel inspiratie opgedaan op deze beurs in Frankfurt! Echt helemaal geweldig! 

No comments:

Post a Comment