Sunday, July 24, 2016

Weekendje Friesland


Weekendje Friesland: 
op zaterdag zijn we naar Lemmer geweest. Hier wilde ik zo graag nog eens naar toe. Dit was de woonplaats van een hele lieve Hyves/Facebook-hobbyvriendin Geertje Bootsma-Roelevink. Ze stuurde toen ik nog in de USA woonde altijd mooie foto's door van Lemmer en dat wilde ik toch wel eens in het echt zien. Wat is het hier mooi en gezellig! Er is zoveel te zien! Er was een leuke zomerbraderie en er zijn aan beide zijden van het water overal terrasjes en denk maar niet dat er nog een plekje vrij is om te gaan zitten om wat te eten of te drinken en om naar al die mooie boten te kijken. De mensen gaan er zitten en blijven er zitten!


Hindeloopen:


Sloten: 

Workum strand, Kite Surfing:


Op zondag zijn we naar de zomerbraderie in Appelscha geweest en daarna naar het National Park Drents-Friese WoldEcht een prachtig natuurgebied. 
Een bezoekje aan Friesland is echt een aanrader! 

1 comment:

  1. Friesland is zeker een bezoekje waard.
    Enkele jaren terug hebben we de elfstedentocht per auto gedaan, maar ik wil nog wel eens terug om hem per fiets te doen. Zo mooi, zo gezellig allemaal en zo rustgevend, jazeker een echte aanrader. Mooie foto's heb je ervan genomen en het was vast super genieten. 'k Weet zeker dat je daar nog wel naar terugkeerd.
    Groetjes,
    Carla

    ReplyDelete