Thursday, November 19, 2015

WORKSHOP (KERST)LABELS MAKEN


Hallo allemaal,

Gisteren heb ik weer een leuke workshop gedaan. Dit keer hebben we een setje labels gemaakt en hiermee een weckfles gevuld. Altijd handig om zo’n voorraadje labels te hebben of om cadeau te geven. Voor het maken van de kaart en de labels op de foto heb ik de stempelset “Flurry of Wishes” van Stampin’ Up! gebruikt.

Bij deze wil ik de aanwezige dames heel erg bedanken voor hun deelname aan deze workshop. Door het hoge gezelligheidsgehalte van deze avond ben ik helemaal vergeten foto’s van de mooie creaties te maken. 


Na het gras maaien heb ik ons konijn Semmie nog lekker laten rondrennen door de tuin en hier en daar even laten graven. Hij vond het helemaal geweldig! 


Onze hond Cooper bekeek alles van achter het raam van de keukendeur.  


Nog een hele fijne dag!

Groetjes, Laura 

2 comments:

 1. Je labels, en je kaartje zijn er-rug leuk geworden.
  Ons konijn zit binnen. Alleen 's nachts, en als we aan het werk zijn , dan zit hij in z'n kooi, de rest van de dag huppelt hij vrolijk door het huis. Als we in de zomermaanden buiten zijn, dan gaat hij gezellig met ons mee naar buiten.

  -xies- Renate.

  ReplyDelete
 2. Gisteren was een dinnetje hier en die had deze stempels en pons meegenomen en we hebben er lekker mee geexperimenteerd (later op mijn blog). Prachtig zijn ze Laura!! Hier is het zooooo nat daar valt niet meer te maaien maar jouw konijn heeft het helemaal leuk zo te zien !!

  xx Irene

  ReplyDelete