Monday, January 5, 2015

SALE-A-BRATION & VOORJAARSCATALOGUSOm te kunnen bladeren in de brochure, klik op onderstaande link:Om te kunnen bladeren in de brochure, klik op onderstaande link:


Eindelijk is het zover! Vanaf vandaag kunnen de producten uit de nieuwe Voorjaarcatalogus worden besteld en vandaag gaat ook de SALE-A-BRATION actie van start! Bij een Stampin’ Up! bestelling van 60 euro aan producten, mag je uit de SALE-A-BRATION brochure een gratis product kiezen. (Bestel je voor 120 euro aan produkten, dan mag je 2 producten uitkiezen etc.) Deze actie duurt tot 31 maart 2015. Dus 3 maanden lang is het feest bij Stampin’ Up! Wil je meer over deze actie weten of wil je graag een exemplaar van de nieuwe brochures ontvangen, stuur dan even een berichtje naar:

laura9565@hotmail.nl 


Hieronder zien jullie een kaart en label, gemaakt met de “Lotus Blossum” stempelset van Stampin’ Up! Dit is een van de gratis te verkrijgen stempelsets, echt de moeite waard zou ik zeggen! 


De vlinderkaart hieronder op de foto is gemaakt met de “Butterfly Basic” stempelset en de Butterflies Thinlits Dies. Deze artikelen kun je vinden in de Voorjaarscatalogus.  Dit zijn de gebruikte Stampin’ Up! producten voor de “Lotus Blossum” kaart en label:

1 comment:

  1. Prachtige vlinderkaart Laura, het blijft zo mooi spul SU ik blijf het zeggen!

    Groetjes Hermien

    ReplyDelete