Monday, December 1, 2014

Kadotasje - Stampin’ Up! Fry Box


Hallo allemaal! Happy Monday! Niet te geloven, we zitten al in de maand december! Wat vliegt de tijd! Liggen jullie een beetje op schema wat de Kerstvoorbereidingen betreft? En niet te vergeten het Sinterklaasfeest! 

Vandaag heb ik een heel leuk kadotasje om te laten zien. Het is gemaakt met de Stampin’ Up! Fry Box Die en de BigShot. Dit idee zag ik op de FB-site van Tanja Kolar. Vielen Dank, Tanja! Tanja heeft ook een video tutorial op haar website staan: www.tanjakolar.de. De Fry Box op zich is al zo leuk, maar nog een extra mogelijkheid is nooit weg natuurlijk. Ook leuk als kleine attentie of als traktatie! Ik heb er een theezakje en een mini-chocolaatje ingedaan. Hoe vinden jullie het? Ik ga het later vandaag ook nog even proberen met Kerstpapier.

Hieronder is stap voor stap te zien hoe je dit kadotasje kunt maken. Eerst even met de paper trimmer van Stampin’ Up! het papier snijden:


Daarna het papier op de Stampin’ Up! Fry Box Die leggen en door de BigShot draaien:Om het mooie papier zo gunstig mogelijk te gebruiken, heb ik het op deze manier gedaan. Niet het hele patroon op de Fry Box Die gebruiken, maar voor de helft. Je hoeft dan ook niet meer af te knippen, dat scheelt ook weer! Met de Stampin’ Up! oval punch 2x ponsen en daarna de twee delen aan elkaar plakken met lijm:


... en klaar is het kadotasje:


Dit zijn de Stampin’ Up! benodigdheden: 

\
5 comments:

 1. helemaal leuk en mooi, leuk om te geven en om te krijgen
  grtjs,martina
  x

  ReplyDelete
 2. Enig kadotasje Laura, en je zeepkrans ziet er ook al zo mooi uit!
  Morgen een workshop met SU producten, ik heb er zin in.

  groetjes Hermien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je, Hermien! Heel veel plezier tijdens de SU workshop!

   Hugs, Laura

   Delete