Sunday, September 28, 2014

The goodie bags voor de workshopZo zag de tweede serie goodie bags er voor de workshop “Bewustwording, Harmonie & Welzijn”, georganiseerd door Melissa Deijnen, van afgelopen zaterdag uit. Leuk toch met de namen van de paarden er op gestempeld?


Dit zijn de kleine attenties als bedankje, gemaakt met de Fry Box stans van Stampin’ Up!  Hierin zit een theezakje en een chocolaatje. 
 De leuke sfeerlichtjes “Follow Your Dream” zijn gemaakt door Jolanda Taken. Mooi toch? 


Het lunchbuffet ziet er ook al zo prachtig uit! Het was weer een fantastisch dagje tussen de mooie paarden en allemaal leuke mensen en op een hele mooie locatie: Recreatieoord Hippique in Westendorp! Een aanrader! En wat een heerlijk zonnig dagje was het! Ik heb weer volop genoten en heel veel foto’s gemaakt! 
Een hele fijne zondag! Zelf ga ik vandaag met Gerrie Klein-Blumink naar de Creadagen in de Evenementenhal in Hardenberg. Lekker rondstruinen, nieuwe ideetjes opdoen en ook voor de inspiratie! Daarna naar het verjaardagsfeestje van nichtje Anouk. Dat wordt weer een heel gezellig dagje! 

Hugs, Laura 2 comments:

 1. Mooie foto's maak je altijd en overal Laura en de goodiebags zien er ook heel leuk uit! Ik ga elk jaar naar Hardenberg, vind het een van de gezelligste beurzen met prima restaurant . Deze keer helaas niet dus in het voorjaar weer een poging!

  xx Irene

  ReplyDelete
 2. Allemaal zo mooi Laura.
  Ik geniet van elke foto.
  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete