Thursday, August 14, 2014

Happy Wonderful Christmas (Stampin’ Up!)

Hallo allemaal! Gisteren kreeg ik mijn Stampin’ Up! bestelling binnen en ik ben meteen aan de slag gegaan! Dit is mijn allereerste kerstkaart (ja, ik weet het, het lijkt wat vroeg, maar voor je het weet is het zover en staat de kerstboom al weer lol!), bijpassende gift bag en kerstslinger van 2014. Ik heb dit keer de traditionele kleuren gebruikt, maar ik kan niet wachten om andere kleuren inkt te gebruiken. De tekststempels zijn ook heel leuk:

“May happy moments & cherished memories surround you with joy this season” 

en “Happy Wonderful Christmas”De door mij gebruikte Stampin’ Up! producten:


De nieuwe Stampin’ Up! Stempelset: “Wondrousl Wreath” met bijbehorende Framelits Dies (7 stuks, incl. de woorden “Joy” en “Noel” voor de Big Shot Die-Cutting Machine) is vanaf 28 augustus a.s. verkrijgbaar. Op laatstgenoemde datum gaat ook de nieuwe Herfst/Winter catalogus van start en deze staat vol met leuke nieuwe Stampin’ Up! producten! Je moet echt zelf even een kijkje nemen! Ik wil graag afsluiten met een hele mooie zin in het voorwoord van deze nieuwe catalogus: 

“When people get together to stamp, wonderful things happen.”

- Shelli Gardner, Cofounder & CEO Stampin’ Up! -

En zo is het maar net! De afgelopen workshops zijn er in mijn stempelstudio echt de mooiste creaties gemaakt! Ik ben heel trots en blij als de deelnemers tevreden zijn met het resultaat van een gezellige ochtend of avond freubelen! Dus heb je interesse om een workshop (bijv. kerstkaarten maken) bij mij te volgen, neem dan contact met mij op via: laura9565@hotmail.nl! 

Een hele fijne dag!

Hugs, Laura 

2 comments:

 1. Je kan nooit te vroeg aan de kerstkaarten beginnen. Ik werk er het hele jaar rond aan en eigenlijk heb ik er tot hiertoe nog niet veel bij elkaar.
  Het is een prachtige stempel die je hiervoor gebruikt hebt. Komt leuk uit op kraft. Heel mooi gedaan zo.
  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete
 2. Mooie kerstkaartjes Laura, leuke nieuwe stampinup spullen!

  ReplyDelete