Wednesday, May 28, 2014

Een lunch bag slinger


Hallo allemaal! Happy Wednesday! Heerlijk, er komt weer een lang weekend aan en na een paar dagen van alleen maar regen melden ze voor morgen gelukkig wat beter weer. Hopelijk met het zonnetje erbij! Dat zou heel goed uitkomen, want hier in ons dorp is er nu kermis en de Grensmarkt (incl. rommelmarkt) is morgen ook. Dus dan lekker even rondstruinen op zoek naar leuke bruikbare spulletjes! 

Yep, vandaag heb ik weer een slinger gemaakt, inspired by Shelli Gardner’s banner. Yes, DE Shelly Gardner van STAMPIN’ UP! Ik was op Google op zoek naar nog een paar voorbeeldslingers voor de workshop van volgende week en kwam toen de prachtslinger van Shelli Gardner tegen. Zo mooi deze kleurencombinatie! Mijn Crumb Cake cardstock (my favorite) was op, vandaar dat ik tussen mijn hobbyspullen iets zocht in dezelfde kleur en kwam deze lunch bags tegen en die heb ik toen maar gebruikt. 

Een hele fijne dag! 

Hugs, Laura 









De lunch bags en de gebruikte Stampin’ Up! producten:


7 comments:

  1. Ziet er weer super uit Laura.
    Mooi bij elkaar passend deze kleuren.
    Leuk idee.
    Geniet nog van je lang weekend.
    Groetjes,
    Carla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je wel, Carla! Geniet nog maar lekker van jullie trouwdag! Hugs, Laura

      Delete
  2. Daar moet je toch maar even op komen om er broodzakken voor te gebruiken, super leuk Laura en gave tekststempels! Veel plezier morgen, je gaat vast weer heel leuke dingetjes vinden op de rommelmarkt!!

    xx Irene

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, Irene, ik hou zo van dat kraft papier! Ik gebruik het ook veel, dus dan is het ook zo op en dan moet je er toch wat op verzinnen he? Hugs, Laura

      Delete
    2. ha, ha creatief met papieren boterhamzakjes TOP

      groetjes Hermien

      Delete
  3. wat een leuk idee goed gevonden Laura
    gr lenny

    ReplyDelete
  4. Geweldig ziet dit eruit! Hebben we bij Stampin Up ook een pons of framelit waar je de bruine vierkante banner mee gemaakt hebt? Die is mooi!!

    ReplyDelete