Saturday, April 5, 2014

APRIL CITY TOUR 2014 STAMPIN’ UP!


Wat was het leuk gisteren in Houten: April City Tour 2014 van Stampin’ Up! Hierbij wil ik het team van Stampin’ Up! Europe en mijn tafelgenootjes Jolanda van EgmondIlonka van der Hoort en Jen Carter bedanken voor de gezellige avond en alle andere SU demo’s voor de leuke creaties voor de swap! Echt fantastisch om zoveel enthousiaste mensen met dezelfde hobby bij elkaar te zien! Bij binnenkomst in de meeting room mocht je na een kop thee of koffie en het kennis maken met de mensen om je heen al meteen beginnen met swappen. Na de intro door Damir Basic en een voordracht door Janneke met tips voor het geven van SU workshops werden we ook nog aan het werk gezet. Dit zijn de Stampin’ Up! benodigdheden voor de make & take: (een doos met gereedschap,  stempels en inkt stond al klaar op tafel)


Het resultaat: (dit kaartje hieronder is gemaakt door mijn tafelgenootje en collega demonstrator Jennifer Carter, mijn kaartje heb ik niet afgekregen. Ik was nl. samen met Jolanda van Egmond in gesprek met DE Jenni Pauli uit Duitsland van paulinespapier.de) 


Vanmorgen heb ik deze twee kaarten gemaakt met o.a. de Stampin’ Up! stempel “Off the grid” en een stempel van de set “Hello, Lovely"


... tja, ik kon het niet laten bij het tweede kaartje weer de bloemen van de SU “Flower Shop” stempelset en de bijbehorende pons te gebruiken. Deze set is echt one of my favorites! 


De voordracht door Charlotte met hele leuke tips voor creaties met de Designer Card Kit was ook superrrr! Je gaat na zo’n super leuke meeting (je kon ook nog hele leuke prijzen winnen!) echt niet met lege handen naar huis, kijk maar ... en dan ook alle mooie creaties van de swap! WOW, het was echt helemaal te gek! Ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten en heb weer zoveel inspiratie en nieuwe ideetjes opgedaan, dus ik ben de komende tijd nog wel bezig. Dinsdag a.s. de volgende workshop. Ik heb er zin in! 

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! 

Hugs, Laura 


PS
Designer Card Kit:
http://www2.stampinup.com/gb/images/hiphiphorray_flyer_Demo_UK.PDF

3 comments:

 1. Laura het is te merken dat je nu echt aan het nagenieten bent en dat wil zeggen dat het een hele leuke dag was.
  Mooie kaartjes krijgen we hier te zien en mooie materialen.
  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete
 2. Ik ben ook aan het genieten van al je mooie dingen die je ons laat zien, het blijven zo mooie spullen allemaal!

  Groetjes hermien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Hermien, Je hebt van harte welkom om het eens in het echt te komen bekijken en ook nog samen wat te knutselen! Altijd gezellig! Ik hoor het wel!

   Hugs, Laura

   Delete