Saturday, October 26, 2013

Stampin' Up! workshop Christmas cards met mijn favoriete kerststempel "Dasher"


Hallo allemaal! Happy Saturday! Allereerst wil ik graag mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. Altijd leuk weer nieuwe blogvriendinnen erbij te krijgen! Hebben jullie ook zo genoten van deze prachtige herfstdag? Ik ben vanmorgen na een ontbijtje naar mijn Hyves-, FB- en hobbyvriendin Gerrie gereden om haar eindelijk eens in het echt te ontmoeten. Het was super gezellig en heel leuk om haar beter te leren kennen en vooral ook om haar hobbyruimte te kunnen bewonderen. Het is net een winkeltje en tegelijkertijd een workshopruimte! Ik kon het natuurlijk niet laten om wat van die mooie creaties van haar mee te nemen naar huis. Ook kreeg ik nog een kofferbak tuinplanten mee! Helemaal te gek! Hartstikke bedankt, Gerrie! Tot een volgende keer! Dit is haar blog: http://gerriesknutselhoek.blogspot.nl

Mijn hobbyruimte is inmiddels ook ingericht en ik ben er helemaal klaar voor om mijn eerste Stampin' Up! workshop te gaan geven. Ik ga beginnen met het thema Kerst en ik wil daarvoor graag mijn favoriete kerststempel "Dasher" gebruiken. Deze stempel is een onderdeel van de nu bij Stampin' Up! verkrijgbare "Best of Christmas" Clear-Mount Stamp set, bestelnr. 134384.  

Lijkt het je leuk om aan deze kerst workshop deel te nemen en wil je graag eens kennis maken met de stempels en andere produkten van Stampin' Up!, dan kun je je aanmelden door een berichtje te sturen naar mijn emailadres: laura9565@hotmail.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Enjoy the rest of the weekend! 

Hugs, Laura 


5 comments:

 1. Super mooie creatie 's Laura
  groetjes lenny

  ReplyDelete
 2. O wat leuk dat jullie elkaar ontmoet hebben.
  Dat moest vast heel gezellig geweest zijn.
  Ik kan het mij al voorstellen.

  Je kerstkaartjes zien er weer super uit Laura en ook de presentatie vind ik geweldig leuk.
  Knap gedaan.

  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete
 3. Enige tags met Dasher, succes met je workshop meis!!!!

  xx Irene

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke kaartjes dat gaat vast en zeker helemaal goed komen Laura.

  groetjes Hermien

  ReplyDelete
 5. Fabulous creations Laura, as always so inspiring! Chris x

  ReplyDelete