Monday, January 14, 2013

JUST SAYING HELLO ...

 
Hallo allemaal!  A Happy Monday vanuit een koud en wit Chicago! Ik hoop dat iedereen een fijn weekend heeft gehad. Ik ga zo even gezellig bloghoppen en kijken wat voor mooie creaties jullie hebben gemaakt. De winter is hier eindelijk echt begonnen, afgelopen weekend heeft het geijzeld en er is wat sneeuw gevallen en het is brrrrr echt koud. Zondag was de eerste keer dit winterseizoen dat we de oprit sneeuwvrij moesten maken, maar het was goed te doen en de snowblower was nog niet nodig. Het is altijd wel een mooi gezicht (ook wel een herrie) als iedereen in de buurt met de snowblower bezig is.
 
Gisteren heb ik deze twee "Just saying hello" kaartjes gemaakt, gebruik makend van de Stampin' Up! stempelset: Established Elegance, de Top Note Bigz, Textured Impressions Embossin Folder: Lacy Brocade en de kleuren van het SU cardstock en de SU inkt zijn: Basic GrayMelon Mambo en Lucky Limeade.
 
Thanks for stopping by!
Take care and stay warm! Have a great week!
 
Hugs en winterse groetjes, Laura   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 comments:

 1. Prachtig kaartje, mooie achtergrond heb je gebruikt.

  groetjes

  ReplyDelete
 2. Mooie kaarten met leuke stempel Laura.
  De embossing erop is ook heel mooi.
  't Sneeuwt niet alleen in Chicago, wij hebben ook een sneeuwtapijt van een 10 cm dik. Er valt momenteel nog sneeuw.Mag van mij verdwijnen hoor, mooi dat wel, maar niks gemakkelijk aan. Extra werk op de boerderij.
  Groetjes,
  Carla

  ReplyDelete
 3. Mooie kaartjes weer Laura
  en hier is het ook koud en wit zeker 10 tot 15 cm
  kan mij niet snel genoeg verdwijnen
  groetjes lenny

  ReplyDelete